rank website on google @ google seo rank website on google, google seo. rank website on bing @ bing seo Rank website on bing, bing seo. google knowledge graph @ knowledge graph Google knowledge graph, knowledge graph. google @ sitelinks Google sitelinks. Ctr manipulation tool @ ctr manipulation @ ctr manipulation service ctr manipulation tool, ctr manipulation, ctr manipulation service. ranking factors in google @ google ranking factors Ranking factors in google, google ranking factors. increase website ctr@ website ctr@ website ctr in google Increase website ctr, website ctr, website ctr in google. bad seo backlinks @ good seo backlinks Bad seo backlinks, good seo backlinks. google suggestions @ google autocomplete Create google suggestions, google autocomplete.

Przekaż nam swój 1,5% Fundacja Caietanus KRS 0000495898

Przekaż 1% naszej organizacji

Rozliczenie PIT 2022 z PITax.pl oraz IWOP jest możliwe w ramach projektu “PITax.pl dla OPP”.

Kwiecień w kolorze niebieskim

Nasza Fundacja włączyła sie w akcję "Włocławek na niebiesko" wspólnie z Klubem Rodziców- Autyzm Włocławek. Braliśmy udział w światełku, a później podczas meczu koszykarskiego licytowaliśmy świąteczną pisankę, wymalowaną przez kapitana drużyny Kamila Łączyńskiego. Środki ze zbiórek zostaną przekazane na zakup specjalistycznego  sprzętu.

11 kwietnia  odbyła się konferencja, skierowana dodyrektorów szkół,  pedagogów oraz specjalistów, pracujących z dziećmi o specjalnych potrzebach edukacyjnych ze szkół z regionu włocławskiego. Nasza Fundacja  przygotowała  słodki   poczęstunek. Catering mieliśmy z Imbirbar. Podczas konferencji otwarto salę do hortiterapi, jedyną taką salę we Włocławku. (więcej na fb Fundacji Caietanus:.

Wdrażamy projekt partnerski pn. "Słodki - gorzki smak matematyki ", finansowanego z Fundacji "ANWIL dla Włocławka", w ramach którego cyklicznie odbywają się zajęcia z uczniami, oraz z grupami streetworkerów.

Sukcesynie wykonywane są prace w ogródku terapeutycznym, pielęgnacyjne, nasadzenia, wysiew na grządki, wszystko pięknie rośnie.

Od 16 kwietnia br w Kowalu w Niepublicznym ośrodku neurologopedycznym  "Poczuj sam" Izabeli Piotrowskiej", rozpoczęliśmy wdrażanie projektu ",Nowoczesne terapie- szansa, rozwój, przyszłość" finansowanego ze środków Województwa Kujasko - Pomorskiego, dla dzieci z niepełnosprawnościami z Kowala, gminy Kowal, oraz  miejscowości z powiatu lipnowskiego, włocławskiego do 100 tys mieszkńców. Szeroka relacja z zajęć na fb Fundacji Caietanus.