rank website on google @ google seo rank website on google, google seo. rank website on bing @ bing seo Rank website on bing, bing seo. google knowledge graph @ knowledge graph Google knowledge graph, knowledge graph. google @ sitelinks Google sitelinks. Ctr manipulation tool @ ctr manipulation @ ctr manipulation service ctr manipulation tool, ctr manipulation, ctr manipulation service. ranking factors in google @ google ranking factors Ranking factors in google, google ranking factors. increase website ctr@ website ctr@ website ctr in google Increase website ctr, website ctr, website ctr in google. bad seo backlinks @ good seo backlinks Bad seo backlinks, good seo backlinks. google suggestions @ google autocomplete Create google suggestions, google autocomplete.

Przekaż nam swój 1,5% Fundacja Caietanus KRS 0000495898

Przekaż 1% naszej organizacji

Rozliczenie PIT 2022 z PITax.pl oraz IWOP jest możliwe w ramach projektu “PITax.pl dla OPP”.

Dzień dziecka

W dniu 31.05. 2015r przy Parafii Najświętszego Serca Jezusowego we Włocławku odbył się festyn rodzinny, którego organizatorami byli: RUN Chłodnia, Stowarzyszenie Trampolina, Parafia i nasza Fundacja. W czasie imprezy dla wszystkich uczestników było przewidzianych wiele atrakcji i konkursów. Nasza Fundacja organizowała kącik sportowo - rekreacyjny,malowanie twarzy, zabawy z origami i w piaskownicy, foto z psem Baszirą, zabawę fantową. Dziękujemy współorganizatorom za zaufanie i wspólne działanie. W ramach realizacji przedsięwzięcia wsparli nas: Fundator roweru - głównej nagrody w zabawie fantowej F.H.U. Rowery R. Smoliński, I. Jamróz - największe sklepy rowerowe ul. Przedmiejska 6 i Kaliska 40a we Włocławku oraz Multikino Włocławek, C&A, Klub Fit Ekspert GYM, KFC Wzorcownia Włocławek, Klub Forma, Gabinet Kosmetyczny Bella Mira, Fundacja Caietanus, przedstawiciel Avon, harcerzom z Drużyny AVES, wolontariuszom i uczniom z Zespołu Szkół Nr3 oraz wielu innym ofiarodawcom.
Dziękujemy bardzo! Uzyskane środki zostaną przekazane na realizację celów statutowych naszej Fundacji. Dziękujemy za wspólne świętowanie Dnia Dziecka i fantastyczną zabawę.

• DSC_0477
  • DSC_0480